Over ons

Parfumservice.be is een onlinewinkel op het gebied van parfum, cosmetica en haar-verzorgingsproducten. Bij ons in de online winkel kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week profiteren van een ruim assortiment topmerken tegen een zeer scherpe prijs. Alle door ons aangeboden producten kunnen wij uit voorraad leveren, zodat een snelle levering is gewaarborgd. Aangezien wij onze parfum, cosmetica en haar-verzorging-producten uitsluitend via internet verkopen, hebben wij in tegenstelling tot een reguliere winkel geen duur winkelpand. Hierdoor houden wij de kosten laag die wij dus ook niet aan u door berekenen!

Winkelen bij Parfumservice.be biedt u alle zekerheden die u als consument gewend bent. Zo krijgt u altijd volledige garantie op alle producten en kunt u een product retourneren als het niet voldoet aan uw verwachtingen. Vanzelfsprekend verkopen wij alleen 100% originele merkproducten.

Wij streven ernaar ons assortiment parfum, cosmetica en haar-verzorgingsproducten voortdurend uit te breiden met nieuwe artikelen. Wij hopen u als klant te mogen verwelkomen met een bestelling op deze website.


Met vriendelijke groet,
Team Parfumservice.be

Veilig online betalen

Deze webshop is SSL beveiligd.

Lage verzendkosten

Slechts €6,50 incl. btw.

Track & Trace code

Bij elke bestelling een track & trace code.

Originele parfums

Alle topmerken beschikbaar.

Gratis Sample

Bij elke bestelling!